До питання про історіографію досліджень з історії діяльності Чернігівської класичної чоловічої гімназії у XІX-XX столітті - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті мова йде про питання історіографії досліджень з історії Чернігівської класичної чоловічої гімназії у XІX-XX столітті.