Чернігівському полку 370 років! - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2018)
З нагоди 370-річчя створення Чернігівського полку, у рамках заходів української громадськості щодо 370-річчя повстання українського народу під проводом Богдана Хмельницького, у Чернігівському обласному історичному музеї імені В.В. Тарновського була створена виставка, на якій було репрезентовано низку оригінальних документів.