Моніторинг температурно-вологісного режиму Колегіуму XVII-XVIII ст. у м. Чернігові - Михеєнко, Н. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Стаття присвячена моніторингу температурно-вологісного режиму Колегіуму в м. Чернігові як засобу, необхідного для збереження пам'ятки. Охарактеризовано комплекс заходів, потрібних для нормалізації мікроклімату у виставкових залах споруди.