Поразка Болгарії у Першій світовій війні в оцінках Народно-ліберальної ("стамболовістської") партії - Миколенко, Д. (Сiверянський лiтопис, 2019)
У статті розглядаються інтерпретації Народно-ліберальною партією Болгарії поразки країни у Першій світовій війні. Автор підкреслює спроби представників двох угруповань зазначеної політичної сили – «генадієвістів» і «петковістів» – виправдатися в очах громадськості шляхом перекладання провини за воєнну невдачу і її наслідки на плечі царя Фердинанда І Кобурга.