Казимір В. А. "Правда і добра воля переможуть". Життя та діяльність Василя Дубровського в Україні (1897–1943) - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Рецензія на книгу: Казимір В.А. «Правда і добра воля переможуть». Життя та діяльність Василя Дубровського в Україні (1897–1943): монографія. Харків–Чернігів : Видавець Олександр Савчук, 2018. 312 с.: іл.