Лильо І. Греки на території Руського воєводства у XV–XVIII ст. - Луговий, О. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Рецензія на книгу: Лильо І. Греки на території Руського воєводства у XV–XVIII ст. : монографія / Ігор Лильо. – Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2019. 384 с., 32 с. кол. іл.