Вивчення елементів просторової структури тPHKSer Thermus thermophilus у розчині - Коваленко, О.П.; Крикливий, І.А.; Тукало, М.А. (Биополимеры и клетка, 2000)
Методами хімічної модифікації вивчено реакційну здатність залишків фосфорної кислоти т а азотистих основ, що входять до складу тРНКSer Т. thermophilus. Отримані результати свідчать про надзвичайну близкість просторової структури тРНКSer у розчині до такої в кристалі комплексу тРНКSer Т. thermophilus з серил-тРНК синтетазою.