О работах М.Г. Крейна по теории пространств с индефинитной метрикой - Азизов, Т.Я.; Гинзбург, Ю.П.; Лангер, Г. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено огляд результатів М.Г. Крейна (в тому числі і спільних з учнями) з теорії операторів в просторах з індефінітною метрикою та з деяких застосувань цієї теорії