Взаємодія стероїдних глікозидів з амінокислотами: дослідження методом плазменно-десорбційної мас-спектрометрії - Пилипенко, В.В.; Аксьонов, С.О.; Калінкевич, О.М.; Суходуб, Л.Ф. (Биополимеры и клетка, 2000)
Методом плазменно-десорбційної мас-спектрометрії з іонізацією уламками поділу Сf-252 досліджено взаємодію стероїдних глікозидів біозиду неотігогеніну та тріозиду неотігогеніну з низкою амінокислот. Встановлено, що ці речовини здатні вступати у взаємодію з деякими амінокислотами з утворенням нековалентнозв'язаних асоціатів.