Исследования М.Г. Крейна по теории целых и мероморфных функций и их дальнейшее развитие - Островский, И.В. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено огляд результатів М.Г. Крейна з теорії цілих та мероморфних функцій, а також їх подальший розвиток.