Теоремы Сеге - Колмогорова - Крейна о весовой тригонометрической аппроксимации и формулы карлемановского типа - Хавин, В.П.; Барт, В.А. (Український математичний журнал, 1994)
У світлі відомих теорем Г. Сеге, А.М. Колмогорова та М.Г. Крейна про вагове наближення функціями з напівобмеженим спектром (на колі та прямій) запропонована ефективна конструкція, що реалізує такі наближення. Вона заснована на формулах типу формули Кармлемана, що відновлює аналітичну функцію за її слідом на границі області задання.