Обговорення: “Архівні ландшафти – історична наука в пострадянський час” на сторінках “Jahrbűcher fűr Geschichte Osteuropas” - Маслійчук, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України, 2006)
Рецензія на статтю з німецько-англомовного щорічника з історії Східної Європи – “Jahrbücher für Geschichte Osteuropas: ”Обговорення: “Архівні ландшафти – історична наука в пострадянський час” на сторінках “Jahrbűcher fűr Geschichte Osteuropas” (2003. – Vol. 51. – № 1. – S. 35–89).