Очищення препаратів фактора переносу імунної сенсибілізації до антигенів стафілокока - Холодна, Л.С.; Любченко, Т.А.; Голєва, О.Г.; Михальський, Л.О. (Биополимеры и клетка, 2000)
У роботі представлено дані щодо методики одержання, очищення та фракціонування препаратів фактора переносу імунної сенсибілізації людського та тваринного походження. Виявлено подібність молекулярних мас та хроматографічних профілів елюції імуноактивних субстанцій всіх препаратів. За допомогою електрофорезу в поліакриламідному гелі показано, що ці субстанції містяться у фракціях з молекулярною масою до 14 кДа.