О работах М. Г. Крейна по теории представлений и гармоническому анализу на топологических группах - Вайнерман, Л.И. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено короткий огляд робіт М. Г. Крейна з теорії зображень і гармонічного аналізу на топологічних групах, які є класичними і складають фундамент багатьох сучасннх досліджень в даній галузі.