Некоторые теоремы единственности для рациональных, алгебраических и алгеброидных функций - Гольдберг, А.А.; Пьяна, В.А. (Український математичний журнал, 1994)
Знайдено, для скількох точок А задання множин простих А-точок однозначно визначає раціональну функцію, многочлен, алгебраїчну або алгеброїдну функцію.