О расходимости рядов экспонент, представляющих регулярные в выпуклых многоугольниках функции - Мельник, Ю.И. (Український математичний журнал, 1994)
Доведено існування функцій класів Смирнова Е на опуклому многокутнику, ряди експонент яких розбігаються у метриці простору Е. Аналогічні факти встановлені у випадку збіжності майже скрізь на межі многокутника, рівномірної збіжності на замкненому многокутнику та поточної зюіжності в некутових межових точках.