О существовании и асимптотическом поведении решений дифференциального уравнения n-го порядка, частично разрешенного относительно производной - Просенюк, Л.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядається одне диференціальне рівняння n-го порядку, не розв'язане відносно похідної. При деяких умовах визначається питання існування та асимптотичної поведінки розв'язків рівняння з особливими початковими даними.