О задаче без начальных условий для одной нелинейной вырождающейся параболической системы - Пукач, П.Я. (Український математичний журнал, 1994)
Вказано деякі класи існування та єдиності розв'язку задачі без початкових умов для однієї нелінійної параболічної системи, що вироджується. Одержано умови єдиності при наявності та відсутності обмежень на поведінку розв'язку при t→−∞. Існування доведено при довільній поведінці при t→−∞ правої частини системи.