О единственности элементов наилучшего и наилучшего одностороннего приближений в пространстве L₁ - Бабенко, В.Ф.; Глушко, В.Н. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчаються питання єдиності елементів найкращого наближення у просторі L₁[a,b]. Розглядаються задачі найкращого та найкращого (α,β)-наближення неперервних функцій, а також задача найкращого одностороннього наближення неперевно-диференційованих функцій.