Оценки модуля непрерывности в метрике L функций одной переменной через коэфициенты Фурье - Теляковский, С.А. (Український математичний журнал, 1994)
Стаття являє собою огляд результатів, які мають відношення до оцінок значень модуля неперервності в метриці L функції через її коефіцієнти Фур'є. Наводяться оцінки модуля неперервності знизу, зверху і асимптотичні оцінки.