Тезовий виклад матеріалу (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
Відділ філософії релігії Відділення релігієзнавства ІФ НАНУ протягом 2006-2008 років виконував планову тему. Далі подається її розділи в тезовому викладі. Повністю матеріал ослідження буде видрукувано в монографії, яка вийде у світ до кінця 2009 року. Книгою можна буде користуватися як навчальним посібником на спеціалізаціях з релігієзнавства.