Ограниченные на всей вещественной оси решения систем нелинейных дифференциально-функциональных уравнений и их свойства - Самойленко, А.М.; Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані умови існування та єдиності обмеженого на всій дійсній осі розв'язку системи нелінійних диференціально-функціональних рівнянь з лінійно перетвореним аргументом і досліджені його властивості.