Об асимптотическом поведении последовательностей, заданных рекуррентными соотношениями, в банаховом пространстве - Томилов, Ю.В. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані критерії обмеженості і асимптотичної періодичності для деяких рекурентних послідовностей у банаховому просторі.