Строгие квазидополнения и операторы плотного вложения - Шевчук, В.В. (Український математичний журнал, 1994)
Квазідоповнення М підпростору N банаховому простору Х називається строгим, якщо М не містить нескінченновимірного підпростору М1 такого, що лінійний многовид N+M1 - замкнутий. Доведено, що якщо Х сепарабельний, то N завжди має строге квазівідновлення. Розглянуто властивостей звужень операторів щільного вкладення на нескінченновимірні замкнені підпростори простору, в якому він означений.