О множестве частичных пределов последовательности взвешенных сумм независимых случайных величин - Кулик, А.М. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено повний опис часткових границь для широкого класу послідовностей зважених сум незалежних випадкових величин з трикутною матрицею коефіцієнтів.