Спонтанний мутагенез гіперваріабельних ділянок геному мишей лінії CC57W/Mv - Дибков, М.В.; Телегєєв, Г.Д.; Малюта, С.С. (Биополимеры и клетка, 1996)
Методом геномної дактилоскопії з зондом на основі фага M13 здійснено аналіз спонтанного мутаційного процесу лінії мишей CC57W/Mv. Частота мутацій за гіперваріабельними ділянками геному складає 0,0033 на фракцію ДНК.