Феномен громадянської релігії у порівняльному висвітленні - Зінкевич, Т. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
У статті досліджуються сутність феномену громадянської релігії, шляхи його постання, визначається його специфіка шляхом порівняльного аналізу цієї категорії з поняттями близькими йому за змістом.