Політологічний аналіз державно-конфесійних і міжконфесійних відносин в Автономній Республіці Крим - Булатов, А. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2009)
У статті розкривається складність нинішньої релігійної ситуації на півострові на фоні загострення різноманіття міжконфесійних протистоянь.