Корреляционная матрица случайных решений динамической системы с марковскими коэффициентами - Лапшин, А.Л. (Український математичний журнал, 1999)
Для динамічних систем, які описуються системами диференціальних або різницевих рівнянь, що залежать від скінчеішозпачіюго марконського процесу, запропоновано нову форму рівнянь для моментів випадкового їх розв'язку. Виведено рівняння для кореляційної матриці випадкових розв'язків.