Деякі нелінійні псевдопараболічні варіаційні нерівності без початкових умов - Лавренюк, С.П.; Пташник, Б.Й. (Український математичний журнал, 1999)
Розглянуто нелінійну псевдопараболічпу варіаційну нерівність в напівобмеженій за змінною t циліндричній області. За певних умов па коефіцієнти нерівності доведено теореми існування та одшості розв'язку без обмеження па його поведінку гіри t→−∞.