Білки та ціанінові барвники. 2. Застосування реакції пірилієвих барвників з амінами для ковалентного мічення амінокислот і пептидів - Костенко, О.М.; Дмітрієва, С.Ю.; Ярмолюк, С.М. (Біополімери і клітина, 2001)
Запропоновано новий амінореактивний пірилієвий барвник для кон'югації з вільними аміногрупами білків. Досліджено реакційну здатність 11 амінокислот з різними бічними функціональними групами у триетиламонійаиетатному і карбонат-бікарбонатному буферах. Здійснено кон'югацію з модельним пептидом.