Нове видання копії “Щоденника” Осипа Бодянського - Тодійчук, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Бодянский О. М. Дневник. 1852–1857 / Предисл., подгот. текста, коммен. Т. А. Медовичевой. –М.: Жизнь и мысль, 2006. – 336 с.