О точных значениях квазипоперечников некоторых функциональных классов - Вакарчук, С.Б.; Шабозов, М.Ш. (Український математичний журнал, 1996)
У гільбертовому просторі L₂(Δ²), Δ = [0, 2 π] знайдено точні оцінки колмогоровських квазіпоперечників деяких, класів періодичних функцій двох змінних, у яких усереднені модулі гладкості змішаних похідних мажоруються заданими функціями.