Дифференциальные структуры в супералгебре Ли - Далецький, Ю.Л.; Кушниревич, В.А. (Український математичний журнал, 1996)
Розвивається формальна конструкція (U,D)-системи як основа апарата некомутативної диференціальної геометрії. За допомогою "умовного диференціала" (аналога гамільтонова відображення) побудовано серію дужок, що узагальнюють класичні дужки Пуассона.