Введение локальных координат для счетной системы дифференциальных уравнений в окрестности инвариантного многообразия - Захливная, О.В. (Український математичний журнал, 1996)
Наведено умови існування локальних координат для зліченної системи диференціальних рівнянь в околі інваріантного многовиду та вигляд, якого набуває ця система.