Історіографія в контексті дисциплінарних традицій та персональних вимірів - Ясь, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Попова Т. Н. Историография в лицах, проблемах, дисциплинах. Из истории Новороссийского университета. К 75-летию исторического факультета. – Одесса: Астропринт, 2007. – 536 с.