Про нелокальну параболічну крайову задачу - Матійчук, М.І. (Український математичний журнал, 1996)
Для параболічної системи з коефіцієнтами, залежними від часу, будується функція Гріна і класичний розв'язок двоточкової задачі з нелокальними крайовими умовами, які задані диференціальними многочленами.