Обобщенные моментные представления и свойства инвариантности аппроксимаций Паде - Голуб, А.П. (Український математичний журнал, 1996)
За допомогою методу узагальнених моментних зображень узагальнені відомі властивості інваріантності апроксимацій Паде при дробово-лінійних перетвореннях наближуваної функції.