Вивчення шляхів оптимізації робочих характеристик потенціометричних біосенсорів - Солдаткін, О.П. (Биополимеры и клетка, 1998)
Огляд присвячено власним роботам, що проводилися в тісній співпраці співробітників Інституту молекулярної біології та генетики НАН України, Київського державного університету імені Тараса Шевченка та Вищої технічної школи м. Ліона (Ecole Centrale de Lyon, Франція). Дослідження направлені на детальний аналіз проблем та недоліків, пов'язаних з роботою потенціометричних біосенсорів. Також здійснено детальний аналіз шляхів вирішення проблеми покращення робочих характеристик потенціометричних ферментних сенсорів.