Узагальнені періодичні розв'язки квазілінійних рівнянь - Хома, H.Г.; Хома, Л.Г. (Український математичний журнал, 1996)
Вивчається крайова періодична задача для одного квазілійного рівняння. Знаходяться умови, при яких справедлива теорема єдиності гладкого розв'язку.