Разрешимые группы конечного неабелева секционного ранга - Дашкова, О.Ю. (Український математичний журнал, 1996)
Вивчаються неабелеві розв'язні групи скінченного неабелева секційного рангу і доводиться, що їх (спеціальний) ранг скінченний.