Оптимальне керування нелінійними стохастичними системами - Тригуб, М.В. (Український математичний журнал, 1999)
Синтез оптимального керування нелінійними стохастичними системами, що описуються рівняннями Іто, зведено до розв'язку рекурентних співвідношень, виведених із стохастичиого рівняння Беллмана.