Изоморфизмы комбинаторных клеточных разбиений трехмерных многообразий - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 1999)
Для тривимірних миоговидів зі структурою комбінаторного кліткового комплексу побудовано інваріант, який дозволяє перевіряти існування ізоморфізмів між ними. Для комплексів малої вимірності розв'язано задачу про можливість продовження ізоморфізмів підкомплексів до ізоморфізмів комплексів.