T₀- группа и ее место в теории групп - Шунков, В.П. (Український математичний журнал, 1999)
Охарактеризовано клас T₀-груп, тісно пов'язаний із вільними бернсайдівськими групами непарного періоду не менш ніж 665. Наведено приклади, що грунтуються на відомих конструкціях C. І. Адяна та О. Ю. Ольшанського. Крім цього, вказало місце скінченної групи у класі всіх груп.