Нормальність в істотному деяких класів операторів у тензорному добутку гільбертових просторів - Лівінський, В.О. (Український математичний журнал, 1994)
З'ясовуються деякі загальні ознаки істотності областей визначення спектральних інтегралів. На основі цього встановлюється нормальність в істотному певних класів операторів в тензорних добутках гільбертових просторів.