О точном порядке сложности для одного класса операторных уравнений II рода в гильберговом пространстве - Махкамов, К.Ш. (Український математичний журнал, 1994)
Знайдено точний степеневий порядок складності наближеного розв'язку певного класу операторних рівнянь у гільбертовому просторі, вказано спосіб задання інформації та алгоритм, що реалізує цей оптимальний порядок. Як наслідок, знайдено точний степеневий порядок складності наближеного розв'язку інтегральних рівнянь Фредгольма II роду з ядрами та вільними членами, що мають ψ-похідні.