Вторая теорема Н. Н. Боголюбова для систем разностных уравнений - Данилов, В.Я.; Мартынюк, Д.И.; Паньков, В.Г. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено теорему, що є аналогом другої теореми М. М. Боголюбова для системи різницевих рівнянь.