Симетрійнаредукція і деякі точні розв'язки нелінійного п'ятивимірного хвильового рівняння - Федорчук, В.М. (Український математичний журнал, 1996)
Проведена симетрійна редукція нелінійного п'ятивимірного хвильового рівняння до диференціальних рівнянь із меншою кількістю незалежних змінних з використанням розщеплюваних підгруп узагальненої групи Пуанкаре P(1,4). На основі розв'язків редукованих рівнянь побудовані деякі класи точних розв'язків досліджуваного рівняння.