О некоторых краевых задачах для одного класса дифференциальных уравнений четвертого порядка на графе - Мустафокулов, Р. (Український математичний журнал, 1996)
Досліджується питання про невиродженість деяких крайових задач для одного класу диференціальних рівнянь четвертого порядку на геометричному графі (топологічній сітці). Наводяться умови існування функції Гріна розглядуваних крайових задач, визначаються основні ЇЇ властивості.