Усиление теоремы Кнезера о нулях решений уравнения y"+p(x)y=0 - Слюсарчук, В.Е. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдено умови, при виконанні яких лінійне однорідне рівняння другого порядку є неколивним на півосі, а також умови, при яких його розв'язки мають безліч нулів.